tisdag 11 september 2018

Hjärtslaget i Rosengädda av Emma Hamberg

Vi är tillbaka, för sista gången, i den lilla byn Rosengädda och till Tessans familj.
Farbod har öppnat en läkarmottagning, det har öppnat en förskola, byborna engagerar sig och fixar festivaler och Tessans restaurang renoveras efter en vattenläcka. Tessan har allt, men hon är inte riktigt lycklig. Hon kan inte riktigt släppa att hennes mamma namngav Tessans pappa innan hon dog, så Tessan bestämmer sig för att leta upp honom.

För övrigt får vi återigen träffa Flatan och Camilla, men också Bror kommer tillbaka till Rosengädda i denna sista bok. Bror har dock hjärtesorg då hans tjej har lämnat honom och han får hjälp att bli en tuffare man utav Flatan. Flatan har dock också hjärtesorg då Camilla har dumpat honom för han är för lat och får ingenting gjort.

Boken är precis lika mysig som de övriga i serien och verkligen feel-good. Det har varit jätte mysigt att lära känna Tessan och co i Rosengädda och jag rekommenderar verkligen att läsa serien om man är sugen på en mysig bokserie med massor av kärlek och mat :) Dock saknar jag att få läsa mer om Älgen efter han förlorat sin stora kärlek.

Betyg: 3 av 5.

Tack Emma Hamberg för Rosengädda-serien. Ska bli spännande att se vad som kommer härnäst :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar