söndag 27 januari 2019

OBS: Flirt av Lovisa Wistrand

I mysromanen OBS: Flirt får läsaren möta unga Isabel. Isabel har allt; ett jobb, lägenhet och fästmannen som hon håller på att planera drömbröllopet med. Men hennes stora dröm i livet är att bli utgiven författare. Vilket hon också bestämmer sig för att satsa helhjärtat på. Hon anmäler sig till en skrivkurs för att lära sig mer och få respons på sina texter.

Här möter hon kursledaren Edward, som kommer med smicker och flörtar för fullt med henne och försöker muta henne med sexuella tjänster för att hon ska bli utgiven. Men hon träffar också Per, den 30 år äldre kurskamraten som hon kommer väldigt nära. Lite för nära, eftersom hon är påväg att gifta sig med sin fästman Elias.

Ja det blir helt enkelt problem för Isabel. Hon är så förvirrad och kluven i sina känslor och hur hon ska göra för att nå sin dröm. Och relationen med Per gör inte saken lättare. Hon älskar ju Elias, eller???

Under intrigens gång behandlas ämnen som relationer, drömmar, författarskap, kärlek och en dos av "Me-too". Boken är bra, den är underhållande och en riktig bladvändare. Men den blir lite seg och lite långdragen. Stundtals upprepas dialogerna mellan Per och Isabel, så den blir lite tjatig. Men jag gillade den ändå. Jag gillar också att de förekommer chat-dialoger kontinuerligt under intrigens gång.

Ska bli spänd på att läsa fortsättningen och veta hur det ska gå för Isabel, boken slutar verkligen med en riktig cliffhanger :)

Betyg: 4 av 5.




Tack Hoi förlag för recensionsexemplar!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar